Wijziging bij het toevoegen van personen aan de lijst 'geregistreerde gebruikers'.

Gepubliceerd op 14 November 2019

Tot voor kort kon een beheerder een persoon uitnodigen om besloten uitzendingen en/of besloten opnames van de kerk te kunnen volgen. Deze persoon moest vervolgens inloggen en de uitnodiging accepteren door naar 'mijn account' te gaan en te klikken op 'accepteren'. 

Dit is niet langer meer nodig. De procedure om een gebruiker toe te voegen als geregistreerde gebruiker is vereenvoudigd; Als beheerder is er (bijna) niets gewijzigd; deze gaat in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl naar 'Gebruikers > Personen', klikt op 'Gebruiker toevoegen' (deze knop heette voorheen 'Gebruiker uitnodigen') en voert vervolgens de naam en het e-mailadres van de persoon in die moet worden toegevoegd.

De betreffende persoon hoeft vervolgens niets te doen. Deze ontvangt een e-mail met de mededeling dat hij of zij is toegevoegd aan de lijst met gebruikers. Er hoeft dus geen uitnodiging meer te worden geaccepteerd. 

De kerk komt automatisch in het account van de gebruiker bij 'Mijn kerken' te staan. Hier kan ook de toegang door de gebruiker zelf worden verwijderd.