Verhoogde beveiliging Kerkdienstgemist.nl

Gepubliceerd op 20 July 2018

Beveiliging wordt steeds belangrijker op het internet. Dat geldt niet alleen voor de website van een bank maar elke website moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, zeker als er  gebruik wordt gemaakt van vertrouwelijke informatie, zoals een login.

Wij vinden het belangrijk dat uw data in veilige handen is. Om deze reden is er de afgelopen maanden hard gewerkt om Kerkdienstgemist.nl veilig(er) te maken.

Alle het bezoek aan onze website gaan via een beveiligde https-verbinding. Hierdoor worden de gegevens tussen uw computer en onze server versleuteld, waardoor deze niet kunnen worden onderschept door derden.

Hoe herkent u een beveiligde website?

In de meeste (moderne) browsers is dit makkelijk te controleren. Hierbij wordt vaak in de adresbalk een slotje getoond met het woord 'veilig' of 'beveiligd'. Het adres van een beveiligde website begint met 'https', in plaats van 'http'.

Kerkdienstgemist.nl is voorzien van een SSL-certificaat.