Kerkdienstgemist.nl in het nieuw!

Gepubliceerd op 28 August 2019

Als u dit bericht leest dan bent u waarschijnlijk terecht gekomen op onze nieuwe website.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

Snelheid

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is de website lekker snel. Het is niet nodig om te wachten tot een pagina geladen is; direct na het klikken op een link verschijnt de volgende pagina.

Layout

Alle afbeeldingen, teksten en de kaart om een kerk op provincie te zoeken zijn groter gemaakt. Duidelijk en prettig voor de ogen.

En over afbeeldingen gesproken..

Bij de opnames van TV uitzendingen is nu een afbeelding te zien. Meestal is dit de voorganger of een sfeerafbeelding uit de opname. Als een kerk heeft besloten dat een opname niet openbaar te zien is dan is ook de afbeelding wazig gemaakt.

Meeschalen

De website schaalt automatisch mee met het formaat van de internetbrowser of het apparaat waarop gekeken wordt. Als er wordt gekeken op het scherm van een telefoon of tablet dan past de website zich automatisch aan en blijft deze zo leesbaar en overzichtelijk.