Het nieuwe Kerkdienstgemist.nl is een feit

Gepubliceerd op 9 October 2019

Onze nieuwe website, nu voor iedereen

Eerder kondigden we via deze nieuwsbrief onze nieuwe website aan. Sindsdien hebben we een steeds grotere groep bezoekers naar de nieuwe website doorverwezen. We hebben de afgelopen tijd waardevolle feedback verwerkt. Alle bezoekers van kerkdienstgemist.nl krijgen nu de nieuwe website te zien. Let op: gebruikers die ingelogd waren op de oude website moeten opnieuw inloggen op de nieuwe website om besloten uitzendingen te kunnen volgen.

Hierbij kan het zijn dat men het wachtwoord niet meer weet omdat deze voorheen was opgeslagen. We adviseren in dit geval om te klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord aan te maken. De instructies hiervoor worden gemaild naar het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld.

Waar vind ik de beheeromgeving (alleen voor beheerders)

Een andere vraag die we kregen betreft de toegang tot de beheeromgeving. Aan de beheeromgeving zelf is niets gewijzigd maar de manier waarop u hier naartoe gaat is op de nieuwe website wel anders.

Om in de beheeromgeving te komen klikt u rechtsboven op uw naam. Er ontvouwt nu een menu. Vervolgens klikt u op ‘Beheer’. Omdat dit een apart gedeelte van de website is kan het zijn dat u nogmaals uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in moet vullen.