Givt crowdfunding campagne

Gepubliceerd op 25 October 2019

Met Givt kan er al een tijdje eenvoudig vanuit de Kerkdienstgemist app worden gegeven. Met Givt kan echter meer.

Givt is een service waardoor iedereen mee kan doen aan een collecte, ook zonder contant geld. In het collectemiddel, collectebus, -zak, -mand of -schaal, is een Givt-zender bevestigd die een signaal uitzendt. De Givt-app pikt het signaal op en zo is het mogelijk om gewoon te blijven geven. Ook is het mogelijk om te geven door middel van een QR-code of door een organisatie te selecteren uit de lijst

De filosofie van Givt is 'wij geven om geven' en deze filosofie wordt door Kerkdienstgemist van harte ondersteund. 'Geven' is tenslotte iets anders dan 'betalen'.

Om deze filosofie breder uit te dragen en Givt naar de volgende stap te brengen is Givt een crowdfunding-campagne gestart, om zo het geven met Givt in Nederland meer te integreren en uit te breiden naar de Engelse markt.

Klik hier voor meer informatie over de crowdfunding-campagne van Givt.

Klik hier om direct naar de crowdfunding-pagina van Givt te gaan (engels).