!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Aanpassingen op de website

Gepubliceerd op 24 October 2019

Inloggen op de beheeromgeving

Onze nieuwe website is nu een paar weken volledig operationeel. In de feedback die we sindsdien hebben mogen ontvangen kwam een specifieke vraag een aantal keren terug. Dit betrof de manier om naar de beheeromgeving te gaan. Omdat deze niet voor iedereen even vindbaar was hebben we dit gewijzigd. Er hoeft nu niet meer eerst op de naam te worden geklikt; de link om naar 'beheer' te gaan is nu direct zichtbaar als er is ingelogd.

Daarnaast is ook de knop 'Mijn Kerken' zichtbaarder, zodat men sneller kan navigeren naar de kerken die als 'favoriet' staan aangemerkt, of waar personen toegang toe hebben.

Verder is de taal te wijzigen van Nederlands naar Engels. Dit geldt voor de tekst op Kerkdienstgemist.nl, niet voor de velden die zelf zijn ingevuld.

Thema

In de beheeromgeving heeft u de mogelijkheid om het veld ‘thema’ te vullen. Dit veld is bedoeld om het thema in een reeks preken die over hetzelfde onderwerp gaan in te kunnen vullen. Omdat dit eigenlijk niet gebruikt werd is het veld ‘thema’ op de website verwijderd. Het thema van de betreffende uitzending kan worden ingevuld bij ‘beschrijving’. Dit werd eigenlijk door de meeste beheerders al gedaan en daar is dit veld ook voor bedoeld.

Het veld ‘thema’ zal binnenkort ook uit de beheeromgeving worden verwijderd.