Vacatures

Voor het laatst bijgewerkt op September 02, 2019 09:59

Vacatures

Ben je een kei van een back-end ontwikkelaar? Bekijk onze vacature!

Back-end Software Developer (Deventer)

32 – 40 uur per week HBO,Deventer

Dit ga je doen

Oké, wij zijn dus op zoek naar een goede (en vooral leuke) Back-end Software Developer. Maar deze vacature is wel bijzonder. Laat ons uitleggen waarom.

Wij zijn Kerkdienstgemist. We hebben een volledig cloud based streaming platform gebouwd, waarmee gemeenteleden online de kerkdienst kunnen volgen, audio en/of video. En om ons product nog mooier en beter te maken zoeken wij een nieuwe collega back-end developer.

Samen met 4 collega developers ga jij bouwen aan onze online platforms, waar iedere maand 12.000 unieke diensten op worden uitgezonden en waar per maand 300.000 uur naar wordt gekeken of geluisterd. Qua technieken gebruiken we vooral dat wat voor ons werkt en wat nieuw is! Om toch wat te noemen: Ruby on Rails, Ember, Javascript, Docker, Amazon Web Services (AWS), etc.

Verder werken we volgens de Scrum methode, passen we Pair Programming toe, werken we met code reviews, pull requests, geautomatiseerd testen en continuous integration. Kortom, omdat er zoveel mensen gebruik maken van ons platform, bouwen we onze software graag grondig en goed.

Dit ben jij

Herken jij jezelf hierin?

• Je denkt en werkt op minimaal hbo-niveau;
  • Jij bent een kei van een back-end (full-stack mag ook) developer!
  • Je gaat werken met Ruby on Rails dus ervaring met web frameworks is een pré, bijvoorbeeld Laravel (PHP) of Django (Python);
  • Je werkt graag netjes en gestructureerd.

Trefwoorden: Back-end Developer, Backend, Ontwikkelaar, Programmeur, Webdeveloper, Fullstack, RoR, Ruby, Rails, PHP, Python

Hier ga je werken

Wij zijn Kerkdienstgemist.nl. Onze klanten zijn zo’n 1.400 kerken die hun audio- en video-streaming aan ons toevertrouwen. Iedere maand kijken en luisteren er 200.000 mensen naar de diensten van deze kerken.

We zijn een zelfsturend team (totaal 5 collega’s) waarin we samen Kerkdienstgemist.nl continu verbeteren en uitbreiden. We werken Agile en informeel. We werken vanuit ons kantoor in Deventer en af-en-toe remote.

Dit krijg je

Dit krijg je van ons:

• Leuke, enthousiaste collega’s;
  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen;
  • Laptop;
  • We vergoeden je reiskosten en betalen je pensioen.

En last but not least: kun je goed tafelvoetballen? Mooi, die skills kun je hier goed gebruiken.

Contactpersoon

Ton den Hertog

Aatop Accountmanager

0318 495 310

ton@aatop.nl

Onze missie

Waarom?

Wij vinden dat je op jouw plek, rechtstreeks of later, met je kerkgemeenschap mee moet kunnen leven via internet. Onze kennis en ervaring van moderne media en hightech softwareontwikkeling zetten we graag in om dat doel te bereiken.

Hoe?

Op Kerkdienstgemist.nl leef je op jouw plek, via internet, rechtstreeks of later, mee met je kerkgemeenschap. Je volgt de radio of TV uitzending van je kerk gemakkelijk via de website van de kerk, op je computer, tablet, smartphone, radio of TV.
Voor elk apparaat hebben we een eenvoudig te gebruiken toepassing. Lukt het niet, dan helpen we je graag via internet, e-mail of telefoon.
Als vrijwilliger pas je de uitzendingen en opnames eenvoudig aan via de online beheeromgeving.

Wat?

Met ons betrouwbare streamingplatform en beheersysteem is het voor elke kerkgemeenschap mogelijk om hoge kwaliteit uitzendingen te verzorgen, op te nemen en te bewerken.
Ons systeem is open en gebaseerd op geaccepteerde standaarden.
Onze servicepartners adviseren en installeren op elke gewenste locatie geschikte apparatuur om uit te zenden.

Kerkdienstgemist.nl: in verbinding met jouw gemeente.