[EIGEN WEBSITE] Tonen van publieke uitzendingen en opnames met een embed-code

Voor het laatst bijgewerkt op April 14, 2020 14:25

Met een embed code kan de speler van Kerkdienst Gemist op de website van de kerk worden getoond. Via een publieke embed-code worden alleen de publieke uitzendingen en opnames getoond op de website van de kerk.

Publieke embed code voor live uitzendingen

• Log in op de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl en ga naar 'Kanalen.
  • Kies het kanaal waarvoor de embed code gewenst is (Kerk TV of Kerkradio).
  • Klik op knop 'Embed code'
  • Kopieer de embed-code onder "Publieke Embed code" en plaats deze op de website of stuur de embed-code naar uw webmaster.

Met code onder 'Directe link naar mediaspeler' wordt de live uitzending direct in de browser getoond.

Publieke embed code voor opnames

• Log in op de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl en ga naar 'Archief'.
  • Klik op de knop 'Embed code'
  • Er zijn twee embed-codes:
    • Kerk TV opnames (indien van toepassing)
    • Kerkradio opnames
  • Kopieer de desbetreffende embed-code onder "Publieke Embed code" en plaats deze op de website van de kerk of stuur de embed-code naar uw webmaster.

Zie ook:
Uitgebreide info over het gebruik van de embed code.