[GEBRUIKERS] Personen toegang geven tot besloten uitzendingen en opnames

Voor het laatst bijgewerkt op December 11, 2019 16:01

Het is mogelijk om uitzendingen en opnames alleen beschikbaar te maken voor personen met toestemming. Dit kan voor de live-uitzendingen en de opnames afzonderlijk worden ingesteld. Een video waarin uitgelegd wordt hoe dit in te stellen is hier te vinden.

Zodra het kanaal van de kerk, of de opname 'besloten' is dan zijn er verschillende manieren waarop personen toegang kunnen krijgen.

1. Het aanmaken van een gebruikersaccount. Hiermee krijgen individuele personen toegang tot de besloten uitzendingen en opnames, op basis van hun persoonlijke account. Deze toegang kan altijd worden ingetrokken. Lees hier hoe personen toegang krijgen tot besloten uitzendingen en opnames.
  2. Het plaatsen van een speler op de eigen website van de kerk. Deze methode wordt mogelijk gemaakt met een embed code. Hiermee kan de toegang worden geregeld via een login op de eigen website van de kerk, zonder tussenkomst van Kerkdienstgemist.nl.
  3. Tot slot kan er gebruik worden gemaakt van een link, ofwel een privĂ© Stream URL. Met deze link kan iedereen meeluisteren totdat de link in de beheeromgeving wordt verwijderd.