[LUKAS] Foutenrapportage Lukas-ontvanger inzien

Voor het laatst bijgewerkt op December 11, 2019 16:02

Als een Lukas-ontvanger niet juist functioneert dan is het mogelijk om met het programma ‘Streamit Terminal Program’
 de foutenrapportage in te zien. Deze kan hier worden gedownload.

Sluit de Lukas-ontvanger via een USB kabel aan op een laptop of PC die draait op Windows.

In Windows heet het programma na installatie ’STP’. Na het opstarten van dit programma is onderstaande scherm te zien:

Zorg ervoor dat bij ‘configure’ - ‘Device’ - ‘Operation Mode’ op ‘Use settings from the devices software’ geselecteerd is (1).

Ga nu naar het tabblad ‘Monitor’ (2) en zet de Lukas-ontvanger aan, de STP software laat nu zien wat de ontvanger doet en wat er eventueel fout gaat.