[GEBRUIKERS] Een persoon toevoegen om uitzendingen en opnames te mogen volgen.

Voor het laatst bijgewerkt op December 12, 2019 12:09

Als de kerk uitzendingen en/of opnames alleen beschikbaar heeft gesteld voor een selecte groep gebruikers, zoals bijvoorbeeld eigen leden, dan kunnen personen worden toegevoegd om deze uitzendingen/opnames te mogen volgen.

Dit kan gedaan worden door in te loggen op de beheeromgeving en de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar 'Gebruikers > Personen'
  2. Klik op de knop 'Gebruiker toevoegen'
  3. Voer de naam en het e-mailadres in van de persoon die wordt uitgenodigd

Er wordt vervolgens een e-mail gestuurd naar betreffende persoon met instructies hoe deze verder dient te handelen.