Personen

Voor het laatst bijgewerkt op December 12, 2019 12:16

Als uitzendingen van de kerk publiek worden uitgezonden dan kan iedereen de uitzendingen volgen en opnames bekijken of beluisteren.

Als het de uitzendingen van de kerk alleen toegankelijk zijn voor een 'besloten gebruikersgroep' dan kunnen alleen geregistreerde gebruikers de uitzendingen volgen en opnames bekijken of beluisteren.

Hoe het kanaal van de kerk op 'publiek' of 'gesloten gebruikersgroep' kan worden ingesteld is te zien op de instructievideo onder deze link. Deze instelling is alleen van toepassing op de live-uitzending. 

Toegangsverzoeken

Gebruikers (luisteraars / kijkers) kunnen bij besloten uitzendingen/opnames een toegangsverzoek indienen. De beheerder kan bij een toegangsverzoek kiezen voor "Toestaan" of "Verwijder". In beide gevallen wordt de luisteraar/kijker op de hoogte gesteld middels een email. Bij "Verwijder" kan er ook een persoonlijk bericht worden meegegeven.

Toegevoegde Gebruikers

Toegevoegde Gebruikers hebben per email een uitnodiging ontvangen. Indien ze nog geen account hadden is dit automatisch aangemaakt. Het account dient eerst geactiveerd te worden. Daarna 

Geregistreerde gebruikers

Geregistreerde gebruikers hebben toegang tot besloten uitzendingen en opnames.

De details/opmerkingen kunnen worden gewijzigd door op de regel van de desbetreffende gebruiker te klikken.

Door op het poppetje onder 'Verwijder' te klikken kan een gebruiker worden verwijderd.


*De volgorde van de lijst kan (alfabetisch) worden gewijzigd door op 'E-mailadres' of op 'Naam' te klikken (in de blauwe balk).