Overzichtspagina

Voor het laatst bijgewerkt op October 30, 2019 08:52

Recente opnames

Een overzicht van de 6 meest recent gemaakte opnames. Klik op "Alle opnames" om het totale archief in te zien.

Geplande opnames

Een overzicht van de eerste 6 volgende opnames die ingepland zijn. Klik op "Nieuwe activiteit" om een nieuwe opname in te plannen.

Bezig met verwerken

In dit overzicht staan de de uploads en eventueel samengevoegde videobestanden die momenteel verwerkt worden.

Laatste blog items

Een overzicht van de laatste berichten op blog.kerkdienstgemist.nl.

Toegangsverzoeken

Als er openstaande toegangsverzoeken zijn dan wordt er bovenin het scherm een melding weergegeven.