!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Kerkradio kanaal bewerken

Voor het laatst bijgewerkt op January 22, 2019 17:36

Kanalen > Kerkradio > Bewerken

Op deze pagina bewerkt men de instellingen voor de live Kerkradio uitzending.

Beschikbaarheid

  • "Publiek" houdt in dat iedereen de live uitzending kan beluisteren.
  • "Gesloten gebruikersgroep" betekent dat de uitzending alleen beluisterd kan worden door geregistreerde ontvangers en personen. Toegang voor personen kan worden toegevoegd onder "Gebruikers > Personen".