Instellingen voor Streamit SAS310

Voor het laatst bijgewerkt op January 08, 2019 16:17

Streamit SAS310

Om de Streamit Audio Streamer (SAS) 310 aan te passen voor gebruik met Kerkdienstgemist.nl dient er op het apparaat worden ingelogd via de webbrowser. Om het IP-adres van de SAS te achterhalen, ga naar het webadres http://register.streamit.eu/sas

Nadat het IP adres van de SAS310 is ingegeven in de adresbalk van de webbrowser wordt er gevraagd om een username en password. Standaard is de username:  streamit en het password: lukas

Op de tab stream kunnen de instellingen aangepast worden zodat de SAS310 verbinding maakt met Kerkdienstgemist.nl.

KDG_SAS310

De instellingen <TITLE>, <MOUNT> en <PASSWORD> zijn te vinden in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl onder 'Kanalen > Kerkradio > Streamit SAS310 Encoder' (knop 'Encoder instellingen').