Instellingen voor Streamit SAS100

Voor het laatst bijgewerkt op January 08, 2019 16:17

Om de Streamit Audio Streamer (SAS) 100 aan te passen voor gebruik met Kerkdienstgemist.nl dient er op het apparaat worden ingelogd via de webbrowser. Hiervoor is het IP adres van de SAS100 nodig. Als deze niet bekend is dan kan er een monitor op de VGA aansluiting worden aangesloten.

Nadat het IP adres van de SAS100 is ingegeven in de adresbalk van de webbrowser wordt er gevraagd om een username en password. Standaard is de username:  streamit en het password: lukas

Op de tab stream kunnen de instellingen aangepast worden zodat de SAS100 verbinding maakt met Kerkdienstgemist.nl.

KDG_SAS100

De instellingen <TITLE>, <MOUNT> en <PASSWORD> zijn te vinden in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl onder 'Kanalen > Kerkradio > Streamit SAS100 Encoder' (knop 'Encoder instellingen').