Instellingen voor SAM Cast (Simplecast)

Voor het laatst bijgewerkt op January 08, 2019 16:16

Sam Cast

Sam Cast software kan worden gekocht op https://spacial.com/sam-cast

Zodra de software is geïnstalleerd verschijnt onderstaand scherm.

SamCast_Home

Klik op de knop:

SamCast_Encoder5

SamCast_Encoder

Klik op de knop:

SamCast_Encoder4

Kies voor 'MP3 (LAME_ENC)'.

Neem de instellingen over zoals hierboven te zien.

Neem de instellingen over zoals hierboven te zien. De gegevens voor Station name, Password en Mount zijn te vinden in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl onder 'Kanalen > Kerkradio > Sam Cast Pro Encoder' (knop 'Encoder instellingen'), aan de rechterkant. Als alles is ingevuld, druk dan op OK. Hierna verschijnt onderstaande scherm.

SamCast_Encoder2

Druk vervolgens op de  knop:

SamCast_Encoder3

SamCast_Home

Op bovenstaande scherm, druk op de knop:

SamCast_Home2

De software is nu geconfigureerd en is aan het zenden naar Kerkdienstgemist.nl.