Instellingen voor Rocket Broadcaster

Voor het laatst bijgewerkt op March 21, 2020 15:13

Rocket Broadcaster is een simpel te configureren gratis programma voor Windows. De gratis variant heeft twee limitaties:

- Bij een onderbreking duurt het 20 seconden voordat opnieuw verbinding wordt gemaakt

- De bitrate is niet aanpasbaar deze is altijd 128 kbps. Maar dit is in veel gevallen een prima keuze (behalve als u gebruik maakt van  Lukas ontvangers die inbellen via het telefoonnet, dan mag de bitrate niet hoger zijn dan 24 kbps en is de gratis variant NIET toereikend).

Wilt u deze limitaties niet dan kunt u de Pro versie aanschaffen.

De instellingen <MOUNT> en <PASSWORD> zijn te vinden in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl onder 'Kanalen > Kerkradio > Encoder instellingen". Bij naam vult u de naam van de kerk in.