Instellingen voor BUTT

Voor het laatst bijgewerkt op May 03, 2020 21:06

BUTT

Download de laatste versie van de BUTT software.

Kies in het "Settings > Main" menu van BUTT bij "Server" voor "ADD" en voer onderstaande gegevens in.

De instellingen voor de stream zijn te vinden in de beheeromgeving, onder 'Kanalen > Kerkradio > Encoder instellingen (knop)'.

Een voorbeeld van de instellingen in het "Stream" menu.

LET OP:

Als er gebruik wordt gemaakt van Lukas ontvangers die inbellen via het telefoonnet dan mag de bitrate niet hoger zijn dan 24 kbps.

Door op het driehoekje te klikken kan de uitzending worden gestart.