Embed code / Stream-URL

Voor het laatst bijgewerkt op October 04, 2017 17:06

Publieke Embed code / Stream-URL

Als het kanaal van de kerk publiek is dan zijn hier de beschikbare items zichtbaar.

Embed code:
De Embed code kan worden gebruikt voor integratie van de speler van kerkdienstgemist.nl op de website van de kerk. Indien het  kanaal op "Gesloten gebruikersgroep" staat zal er een bericht in de speler staan dat het een priv√© uitzending betreft.

Stream-URL:
De MP3 stream-URL kan worden gebruikt in bijvoorbeeld een mediaspeler.
De M3U playlist kan worden gebruikt in sommige internetradio's of verzorgingshuis systemen.

Privé Embed code / Stream-URL

Als het kanaal van de kerk voor een "Gesloten gebruikersgroep" ingesteld is dan kunnen er unieke Embed codes en Stream-URL's worden gemaakt. Klik hiervoor op "Nieuwe Embed code / Stream-URL". Deze unieke codes en URL's kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt achter een login op de website van de kerk.

Meer info: Artikel over embedden van de player