Instellingen voor iziCast (iOS)

Voor het laatst bijgewerkt op April 09, 2020 10:13

Met de iOS app  iziCast kan audio met een iPhone worden uitgezonden. In dit artikel staat beschreven hoe de app kan worden ingesteld.

1. Druk op "Add" om de server van Kerkdienstgemist toe te voegen.

2. Op het "Add new server" scherm (iziCast server), vul de volgende gegevens in:

• Server Name: Kerkdienstgemist
  • Address: streams.kerkdienstgemist.nl
  • Port: 8000
  • Password: het wachtwoord/password voor de stream, te vinden op de pagina "Kerkradio > Encoder instellingen > PASSWORD".
  • User: source
  • Stream ID: de mount voor de stream, te vinden op de pagina "Kerkradio > Encoder instellingen > MOUNT".
  • Druk daarna op "SAVE".

3. Terug op het hoofdscherm. Selecteer achtereenvolgens:

• Channels: Mono
  • Codec: MP3
  • Sample Rate: 44100
  • Bit Rate: 96
  • Audio Device: iPhone Microfoon (of externe microfoon).
  • Input: Onderkant

4. Ga naar "Settings" (tandwiel rechtsonder)

• Monitoring moet UIT staan (anders gaat het rondzingen)
  • Activate Logfile AAN (dan kunnen we bij problemen analyseren).
  • Druk op "Close" om terug te gaan naar het hoofdscherm

5. Terug op het hoofdscherm

• Druk nu op de play-knop om de uitzending te starten.
  • Druk op de stop-knop om de uitzending te stoppen
  • De VU-meter (VU) laat zien of het volume goed is (niet in het rood).