Instellingen voor Telestream Wirecast

Voor het laatst bijgewerkt op January 14, 2019 13:57

Telestream Wirecast

Om rechtstreeks op het Kerk TV kanaal uit te zenden kan gebruik worden gemaakt van het programma Wirecast van Telestream. Wirecast is beschikbaar voor PC (Windows) en Apple Macintosh (Mac OS). Download Wirecast  op de website van Telestream en volg onderstaande instructies om het programma in te stellen.

Klik op 'Uitzenden > Uitzendingsinstellingen'

Selecteer het doel 'RTMP-server' en klik op 'OK'

Klik op het tandwieltje achter 'Codering'

Wirecast1

Kies voor 'Toon details'

Neem de gegevens over van onderstaande scherm

Wirecast1

Indien mogelijk, kies bij 'Codering' voor een hardware encoder (in dit voorbeeld Apple H.264 maar dit kan ook <NAAM> H.264 zijn)

Wirecast1

Klik op 'Opslaan als' geef het profiel een (herkenbare) naam.

Klik op 'Bewaar'

Klik op het veld achter 'Codering' en kies voor het opgeslagen profiel.

Wirecast1

Vul de gegevens van de stream in. Deze zijn te vinden onder 'Kanalen > Kerk TV > Encoder instellingen (knop)' in de beheeromgeving.

Wirecast1

Klik daarna op 'OK'.