!

Ga naar nieuwe website ➜

Mobiel uitzenden met Larix Broadcaster (iOS & Android)

Voor het laatst bijgewerkt op September 15, 2020 08:32

Met de (gratis) app Larix Broadcaster (voor iOS en Android) kan met een mobiele telefoon of een tablet worden gestreamd naar het Kerk TV kanaal (dit kan via WIFI of via mobiel internet). Let er wel op dat dit veel data kan kosten.

Het stappenplan om dit in te stellen is als volgt:

- Installeer de app Larix Broadcaster (voor iOS of Android)

- Als de app geopend is, tik op het tandwieltje om naar de instellingen te gaan

- Tik op 'connections'

- Tik op '+' (het plusteken)

- Vul een voor u herkenbare naam in (zoals de naam van de kerk)

- De URL en de STREAM (te vinden in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist, onder 'Kanalen > Kerk TV > Encoder instellingen') moeten als volgt onder 'URL' worden ingevoerd:

<URL>/<STREAM>

Dus, eerst de URL, daarna direct een 'slash' en vervolgens de STREAM.

Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:

rtmp://video.kerkdienstgemist.nl:1935/live?stream=1xxxxxx-v62xxx41&password=je4Zp3xxxxzdLWJtk/mp4:100xx040-xxx2341

- Zorg ervoor dat de juiste 'connection' is aangevinkt (er kunnen namelijk meer connecties worden ingesteld in Larix).

- Er kan nu worden uitgezonden door op de rode knop te tikken.