KerkTV

Voor het laatst bijgewerkt op September 01, 2020 15:13

Het live KerkTV kanaal van de kerk.

Met de knop "bewerken"  kunnen de beschikbaarheid, de beeldverhouding en de beeldkwaliteit (bij het uploaden van een opname) worden bewerkt.

Met de knop "Embed code" kan een code worden opgevraagd om het kanaal direct zichtbaar te krijgen op de website van de kerk.

Onder de knop "Stream-URL" staat een link die gebruikt kan worden in combinatie met een mediaspeler (bijvoorbeeld voor lokale omroepen).

Onder de overige knoppen staan instellingen voor de betreffende zender.

Pincode
De pincode wordt gebruikt bij het registreren van MAG settopboxen: