Kerk TV kanaal bewerken

Voor het laatst bijgewerkt op January 22, 2019 17:37

Kanalen > Kerk TV > Bewerken

Op deze pagina bewerkt men de instellingen voor de live Kerk TV uitzending.

Beschikbaarheid

• "Publiek" houdt in dat iedereen de live uitzending kan bekijken.
  • "Gesloten gebruikersgroep" betekent dat de uitzending alleen bekeken kan worden door geregistreerde ontvangers en personen. Personen kunnen worden toegevoegd onder "Gebruikers > Personen".
  • "Geen opname maken" zorgt ervoor dat de activiteit niet wordt opgenomen.

Beeldverhouding

De beeldverhouding is de verhouding tussen de hoogte en breedte van het beeld van de speler. Er kan worden gekozen uit:

• 4:3
  • 16:9 (breedbeeld)
  • 16:9 (Maven Nano)

Kies alleen voor Maven Nano indien er ook daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt van deze encoder. Met deze instelling wordt op een niet 16:9 beeldscherm het beeld schermvullend uitgetrokken.

Beeldkwaliteit

Hier kan de beeldkwaliteit van de upload worden ingesteld.

Hier kan worden gekozen uit:

• SD
  • HD

SD staat voor Standard Definition en HD staat voor High Definition.

Een opname in HD heeft een hogere resolutie (betere beeldkwaliteit) dan in SD. De bit-rate (aantal bits per seconde) is bij HD hoger dan bij SD. Voor HD uitzendingen is dan ook een snellere internetverbinding vereist.