Instellingen voor vMix

Voor het laatst bijgewerkt op May 28, 2019 14:38

Om vMix in te stellen voor gebruik met Kerkdienstgemist.nl kunnen onderstaande instellingen worden overgenomen:

Klik op het tandwieltje bij ‘Stream’

Vmix

Kies bij ‘Destination’ voor ‘Custom RTMP Server’. Voer de URL en de Stream in. [1]

Klik daarna op het tandwieltje achter ‘Quality’ [2]

Vmix

Neem onderstaande instellingen over. De waarden bij ‘Encode size’ staan voor de resolutie die wordt uitgestuurd. Deze zijn afhankelijk van de apparatuur die wordt gebruikt en zullen over het algemeen gelijk zijn aan de resolutie die wordt ingestuurd.

Vmix