Instellingen voor Teracue ENC-400

Voor het laatst bijgewerkt op January 08, 2019 16:23

Teracue ENC-400

Deze pagina beschrijft het instellen van de Teracue ENC-400 voor het gebruik met Kerkdienstgemist.nl.

Voorbereidingen:

• Sluit de Teracue ENC-400 met een netwerkkabel aan op het netwerk.
  • Sluit een videobron aan op de Teracue ENC-400 met een HDMI-kabel
  • Sluit de Teracue ENC-400 aan op stroom met de bijgeleverde adaptor
  • Raadpleeg voor het achterhalen van het IP-adres de handleiding of kijk hiervoor in uw router.

Voer in een browser het IP-adres van de Teracue ENC-400 in.

Voer het wachtwoord van de Teracue ENC-400 in. Standaard is dit Teracue1.

Klik in het hoofdmenu o ‘Stream 1’

2_Stream1

Kies voor ‘RTMP’ en voer de gegevens in. Deze zijn te vinden onder 'Kanalen' in de beheeromgeving (knop 'Encoder instellingen').

• Server: video.kerkdienstgemist.nl
  • Port: 1935
  • App: Het path gedeelte van de URL zoals vermeld in de beheeromgeving. Dat ziet er als volgt uit: live?stream=12345678-v12345678&password=password
  • Stream Name: Zoals vermeld bij STREAM in de beheeromgeving.

‘Username’ en ‘Password’ kunnen leeg blijven.

Klik op ‘SET’ om de gegevens op te slaan [1] en op het kruisje om dit scherm te verlaten [2]

3_StreamSettings

Om de video instellingen te wijzigen, klik op het vakje dat op de afbeelding hieronder staat aangegeven:

4_VideoSettings1

Stel de instellingen als volgt in:

5_VideoSettings2

Klik op ‘SET’ om de gegevens op te slaan [1] en op het kruisje om dit scherm te verlaten [2]

Om de audio instellingen te wijzigen, klik op het vakje dat op de afbeelding hieronder staat aangegeven:

6_AudioSettings1

Zet de bitrate op 128.

7_AudioSettings2

Klik op ‘SET’ om de gegevens op te slaan [1] en op het kruisje om dit scherm te verlaten [2]

De stream kan worden gestart door te klikken op de ‘knop’ die op de afbeelding staat aangegeven:

8_StartStream

De Teracue ENC-400 kan nu worden uitgezet om de stream naar Kerkdienstgemist.nl te stoppen. De stream zal vanzelf weer starten nadat de encoder aan wordt gezet.