Instellingen voor Streamit Maven

Voor het laatst bijgewerkt op January 14, 2019 13:57

Streamit Maven

Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe de Streamit Maven moet worden ingesteld voor gebruik met Kerkdienstgemist.nl.

Zodra de Maven is aangesloten en aangezet dan kan het IP adres van de web interface worden gevonden op http://register.streamit.eu.

De handleiding voor het aansluiten van de streamit Maven kan worden gevonden in de webinterface van de Maven op het tabblad 'Manual' en via onderstaande link.

https://www.streamit.eu/cmdownloads/categories/ve

Ga naar het tabblad 'Streams' zodra de webinterface te zien is. Er wordt gevraagd naar een username en password. Deze zijn te vinden in de handleiding van de Maven op pagina 8.

Naam daarna de instellingen over zoals die te zien zijn in onderstaande afbeelding.

Vul bij de <URL> en <STREAM> de gegevens in die te vinden zijn in de beheeromgeving van Kerkdienstgemist.nl, onder ‘Kanalen > KerkTV > Encoder instellingen (knop) > Streamit Maven Encoder’ aan de rechterkant.

StreamitMavenInstelling