Instellingen voor Datavideo NVS-25

Voor het laatst bijgewerkt op January 14, 2019 13:57

Toets in de browser het IP adres in van de Datavideo NVS-25. Deze kan worden achterhaald door in de router te kijken of met het programma 'Datavideo NVS-2X_IPFinder' (alleen Windows). Dit programma is te vinden op de bijgeleverde CD of op  de website van Datavideo.

Log in met de volgende gegevens:

Gebruikesnaam: admin

Wachtwoord: 000000 (zes nullen).

Klik in het beginscherm op 'Settings'

Datavideo

Vink 'Auto stream at startup' aan.

Datavideo

Klik daarna op het rolmenu onder 'Stream Server Selection' en kies voor 'RTMP publish'.

Datavideo

In de velden die vervolgens verschijnen kunnen de URL en STREAM gegevens worden ingevuld die in de beheeromgeving onder 'Kanalen > kerk TV > Encoder Instellingen' te vinden zijn.

Datavideo

Klik daarna op 'Apply'

Om de video instellingen te wijzigen, klik op 'Encoder Setup'

Datavideo

Neem onderstaande instellingen over en klik daarna op 'Apply'

Datavideo