Embed code / Stream-URL

Voor het laatst bijgewerkt op October 04, 2017 17:15

Publieke Embed code / Stream-URL

Als het kanaal van de kerk publiek zichtbaar is dan staan hier de beschikbare items

Embed code:
De Embed code kan worden gebruikt voor integratie van de speler van kerkdienstgemist.nl op de website van de kerk. Indien het kanaal op "Gesloten gebruikersgroep" staat zal er een bericht in de speler staan dat het een privĂ© uitzending betreft.

Stream-URL:
De stream-URL kan worden gebruikt in bijvoorbeeld een decoder of een kabelkrant van een verzorgingshuis.

Privé Embed code / Stream-URL

Als het kanaal van de kerk voor een "Gesloten gebruikersgroep" ingesteld is dan kunnen er unieke Embed codes en Stream-URL's worden gemaakt. Klik hiervoor op  "Nieuwe Embed code / Stream-URL". Deze unieke codes en URL's kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt achter een login op de website van de kerk.

Meer info: Artikel over embedden van de player