Instellingen voor SC6D0

Voor het laatst bijgewerkt op January 28, 2020 09:11

SC6D0

Deze pagina beschrijft het instellen van de SC6D0 encoder voor het gebruik met Kerkdienstgemist.nl.

Voorbereidingen:

• Sluit de encoder met een netwerkkabel aan op het netwerk.
  • Sluit een videobron aan op de encoder met een HDMI/SDI-kabel
  • Sluit de encoder aan op stroom met de bijgeleverde adaptor
  • Raadpleeg voor het achterhalen van het IP-adres de handleiding of kijk hiervoor in de router.

Voer in een browser het IP-adres van de encoder in.

Ga naar "Encoder" en neem de instellingen over zoals in onderstaand scherm:

Yuan

Ga naar "Streaming" en neem de instellingen over zoals in onderstaand scherm. Bij "RTMP URL" vult u de <URL> en <STREAM> in zoals die te vinden zijn in de beheeromgeving onder 'Kanalen > kerk TV > Encoder Instellingen'. Let op dat de <URL> en <STREAM> gescheiden worden door een "/" !

Yuan