!

Ga naar nieuwe website ➜

Instellingen Atem Mini Pro

Voor het laatst bijgewerkt op July 13, 2020 08:34

Het instellen van de Atem Mini Pro voor gebruik met kerkdienstgemist.nl kan helaas niet via de User Interface. Er moet een XML bestand aangepast worden. De instructies die we op deze pagina aanbieden zijn NIET door Kerkdienstgemist.nl getest. De instructies zijn aangeleverd door iemand die het op deze manier werkend heeft gekregen. Wij geven geen enkele garantie op succes.

• Om de configuratie aan te kunnen passen heb je "Software Control" voor Atem switchers nodig.
  • Het bestand waar de wijzigingen moeten worden aangebracht is "Streaming.xml", Je vind het bestand in de volgende folder:

Windows: C:\Program Files (x86)\Blackmagic Design\Blackmagic ATEM Switchers\ATEM Software Control\

MacOS: HD:/Library/Application Support/Blackmagic Design/Switchers/Streaming.xml

• Maak eerst een backup van dit bestand
  • Open het bestand met een goede text editor zoals Visual Studio Code of Notepad++, geen Word of vergelijkbare tekstverwerking software!
  • Vervang de inhoud van Streaming.xml bestand met de inhoud van dit bestand
  • Vervang RTMP_URL met de URL die je in de beheeromgeving vind onder "Kanalen > Kerk TV > Encoder instellingen"
  • Software Control herstarten waardoor het configuratiebestand wordt geladen, en dan in Software Control de gewenste instelling kiezen
  • In Software Control de Streaming Key invoeren
  • Om de verandering op te slaan: Startup Settings opslaan.
  • Na opslaan van de Startup Settings worden deze automatisch geladen als je de ATEM de volgende keer boot

Om het Streaming.xml bestand te kunnen wijzigen heb je waarschijnlijk administrator rechten nodig.