Geavanceerde instellingen voor MAG250/MAG254/MAG322

Voor het laatst bijgewerkt op October 24, 2018 14:15

Het Operator menu

Het operator menu is op te roepen door achtereenvolgens de toetsen  F1,F2,F3,F4 en OK in te drukken. U krijgt dan onderstaand scherm te zien.

1: Laad pagina opnieuw

Deze optie gebruikt u om de portal opnieuw te laden.

2: Registreer opnieuw met pincode

Deze optie gebruikt u....

3: Show safe zones

De safe zones geven aan of er content buiten het scherm valt. In het beste geval ziet u drie gekleurde rechthoeken zoals in onderstaande afbeelding. De buitenste blauwe rechthoek geeft de rand van het beeld aan.

4: Show Test Image

Hiermee kunt u een testbeeld weergeven.

5: Verwijder alle cookies

Hiermee verwijdert u alle cookies zodat u de MAG250 kunt registreren bij een ander station. Let op: de MAG250 zal eerst verwijderd moeten worden in de beheeromgeving voordat er bij een ander station geregistreerd kan worden!

SET: Enter STB Setup

Hiermee komt u in het instellingen menu van de setupbox.