!

Ga naar nieuwe website ➜

Collecteren op afstand met Givt

Voor het laatst bijgewerkt op December 26, 2020 13:27

Update 19 december 2019: Als de Givt integratie geactiveerd is dan is de knop ook zichtbaar op de website Kerkdienstgemist.nl, dus niet alleen in de app.

Met de Givt-integratie van Kerkdienstgemist kunnen mensen op een eenvoudige manier vanuit onze app geven aan de collectes, ook als ze niet in de kerk aanwezig zijn. Zo zijn kijkers en luisteraars op een andere lokatie nog meer betrokken.

Wat is hiervoor nodig?

Allereerst een account bij Givt. Hier wordt de financiële afhandeling geregeld. Meer informatie en de mogelijkheid tot het afsluiten van een account is te vinden op de website van Givt.

Om de kerk te koppelen aan het Givt-account  moet het ID nummer van Givt worden ingevuld in de beheeromgeving, bij 'Klantgegevens > Apps'. Klik daarna op 'Activeer'. Als het ID nummer niet wordt ingevoerd dan wordt de knop 'Geef met Givt' wel zichtbaar maar de kerk wordt niet automatisch geselecteerd als men hierop drukt.

Givt

Hierna kan men direct geven aan de kerk als er wordt gedrukt op het Givt-icoon in de gratis Kerkdienst Gemist app

Givt

Vervolgens kan er een bedrag worden ingevuld dat kan worden bevestigd met de knop 'volgende'.

Givt