!

Ga naar nieuwe website ➜

Beheerders

Voor het laatst bijgewerkt op September 03, 2020 12:02

Klantgegevens > Beheerders

In dit scherm kunnen beheerders worden toegevoegd en verwijderd.

Met de knop 'Beheerder toevoegen' kan een nieuwe beheerder worden toegevoegd. Deze kan vervolgens alles wat de hoofdbeheerder ook kan, met uitzondering van het toevoegen of verwijderen van andere gebruikers.

Geregistreerde beheerders

Geregistreerde beheerders hebben toegang tot de beheeromgeving.

Door op de regel te klikken van het desbetreffende account kunnen de details en opmerkingen worden gewijzigd.

Hoofdbeheerder

Een hoofdbeheerder heeft het recht om een beheerder toe te voegen of te verwijderen. Dat is dan ook het enige verschil met een 'normale' beheerder.

Iemand anders hoofdbeheerder maken

De hoofdbeheerder kan een andere beheerder hoofdbeheerder maken door te klikken op de regel van het desbetreffende account en vervolgens te klikken op het vinkje 'Hoofdbeheerder'. Bevestig met 'Ok'. Deze wijziging gaat per direct in.