Beheerders

Voor het laatst bijgewerkt op February 07, 2018 08:52

In dit scherm kunnen beheerders worden toegevoegd en verwijderd.

Met de knop 'Beheerder uitnodigen' kan een nieuwe beheerder worden toegevoegd.

Uitgenodigde Gebruikers / Beheerders

Uitgenodigde Beheerders hebben per email een uitnodiging ontvangen. Als deze wordt geaccepteerd dan zal betreffende persoon te zien zijn als 'Geregistreerde gebruiker/beheerder'.

Geregistreerde beheerders

Geregistreerde beheerders hebben toegang tot de beheeromgeving.

Door op de regel te klikken van het desbetreffende account kunnen de details en opmerkingen worden gewijzigd.

Hoofdbeheerder

Een hoofdbeheerder heeft het recht om een beheerder toe te voegen of te verwijderen. Dat is dan ook het enige verschil met een 'normale' beheerder.

Iemand anders hoofdbeheerder maken

De hoofdbeheerder kan een andere beheerder hoofdbeheerder maken door te klikken op de regel van het desbetreffende account en vervolgens te klikken op het vinkje 'Hoofdbeheerder'. Bevestig met 'Ok'. Deze wijziging gaat per direct in.