Video opname

Voor het laatst bijgewerkt op August 01, 2019 14:26

De details van de geselecteerde opname:

Naam

De naam van de opname.

Spreker

De naam van de spreker.

Beschrijving

Hier kunnen details over de dienst worden ingevuld. Dit veld is ook zichtbaar voor de kijkers.

Thema

Indien de preek bij een bepaald thema hoort dan kan dit hier worden ingevuld.

Opname datum

De datum waarop de opname plaats vond.

Opname tijd

Het tijdstip waarop de opname plaats vond.

Let op: Er kan maar één opname/upload bestaan per datum + tijdstip!

Beschikbaarheid

'Publiek' houdt in dat iedereen de opname kan beluisteren.
'Gesloten gebruikersgroep' betekent dat het bestand alleen bekeken/beluisterd kan worden door geregistreerde ontvangers en personen. Deze kunnen worden ingesteld onder 'Gebruikers > Personen'.

Beeldverhouding

De beeldverhouding is de verhouding tussen de hoogte en breedte van het beeld van de speler. Er kan worden gekozen voor 4:3 of 16:9 (breedbeeld). Als de beeldverhouding van de video opname niet overeenkomt met de beeldverhouding van de speler zal de video in het juiste formaat worden weergegeven.

Download

Download het bestand naar de eigen computer.

Vervangen

Vervang de opname door een ander (bewerkt) bestand. Het bestand wordt eerst geüpload en daarna verwerkt in het juiste formaat. Het originele bestand wordt overschreven.

Verwijder

Verwijder de opname. De opname is hierna verdwenen. Het bestand is nog enige tijd in het systeem beschikbaar voordat het definitief wordt verwijderd. Als een opname per ongeluk is verwijderd, neem dan contact met ons op om deze terug te plaatsen, mits dit nog mogelijk is.

Voeg samen

Als een opname uit meerdere delen bestaat (meestal veroorzaakt door onderbrekingen in de uitzending) dan kunnen deze met één druk op de knop worden gecombineerd tot 1 bestand.