Upload

Voor het laatst bijgewerkt op August 01, 2019 12:42

Als er lokaal een opname is gemaakt (bijvoorbeeld op een USB stick) maar deze online niet beschikbaar is (doordat er tijdens de dienst bijvoorbeeld een internetstoring was) dan kan deze via de optie 'upload' in het archief van de kerk op Kerkdienstgemist.nl worden geplaatst.

Vul de gegevens van de dienst in en kies het bestand dat geüpload moet worden.

Titel
De titel van de opname.

Spreker
De naam van de spreker.

Beschrijving
Hier kunnen details over de dienst worden ingevuld. Dit veld is ook zichtbaar voor de kijkers/luisteraars.

Thema
Als de preek bij een bepaald thema hoort dan kan dit hier worden ingevuld.

Opname datum
De datum waarop de opname plaats vond.

Opname tijd
Het tijdstip waarop de opname plaats vond. Let op: Er kan maar één opname/upload bestaan per datum + tijdstip!

Beschikbaarheid
'Publiek beschikbaar' houdt in dat iedereen de opname kan beluisteren.
'Gesloten gebruikersgroep' betekent dat het bestand alleen bekeken/beluisterd kan worden door geregistreerde ontvangers en personen. Deze kunnen worden ingesteld onder 'Gebruikers > Personen'.

Selecteer audio- of videobestand

Klik op de groene knop om het audio- of videobestand te kiezen dat moet worden geüpload.