Archief

Voor het laatst bijgewerkt op August 01, 2019 10:59

Een overzicht van de opnames die gedaan zijn. Klik op een opname om de details te bewerken.

Upload bestand
Hiermee kan een lokaal opgenomen audio- of videobestand worden geĆ¼pload. Dit is handig als er aan lokale opname beschikbaar is maar deze niet op Kerkdienstgemist.nl te zien is (bijvoorbeeld omdat er een internetstoring was ten tijde van de uitzending).

Embed code
Met de embed code kan het archief op de website van de kerk worden geplaatst.

Podcast/VODcast

Een VODcast is een RSS feed met video-opnames (kerk TV). Een Podcast is een RSS feed met audio-opnames (kerkradio). Met deze feed kunnen nieuwe opnames automatisch worden gedownload in daarvoor geschikte software.