Voorkeuzelijsten

Voor het laatst bijgewerkt op September 29, 2017 09:57

Voorkeuzelijsten worden gebruikt om kanalen en opnames toe te kennen aan Lukas ontvangers of MAG25x ontvangers. Met een voorkeuzelijst kunnen de kanalen van een groep ontvangers eenvoudig worden gewijzigd. We adviseren om verschillende voorkeuzelijsten te maken voor verschillende groepen ontvangers/gebruikers. Bijv. 'Alleen Live' voor gebruikers die alleen de live uitzending willen gebruiken, en 'Live + Archief' voor gebruikers die ook archief diensten willen kunnen beluisteren. Verder bijvoorbeeld een lijst "MAG250" voor MAG250 ontvangers.

De 'Standaard voorkeuzelijst' is bij het aanmaken van het kanaal automatisch aangemaakt. Deze kan bewerkt of verwijderd worden.

Klik op de rij in de tabel om die voorkeuzelijst aan te passen. Of op "Nieuwe voorkeuzelijst" om een nieuwe aan te maken.