Apparaat toevoegen

Voor het laatst bijgewerkt op April 15, 2019 14:44

Om uitzendingen van Kerkdienstgemist.nl op een apparaat (zoals een Lukas ontvanger) te kunnen ontvangen moet deze worden geregistreerd.

Kies bij Soort Ontvanger het juiste type apparaat.

Voer bij Serienummer het serienummer van de ontvanger in.

Selecteer bij Voorkeuzelijst de gewenste voorkeuzelijst. Bij het aanmaken van een station wordt er een 'Standaard voorkeuzelijst' aangemaakt. Daarin staan de live stream en 4 archiefopnames.

De Netwerkinstelling kan als volgt zijn:

• Vaste Internetverbinding (Ethernet): Gebruik deze instelling als het apparaat aangesloten is op een vaste internetverbinding of verbinding maakt via bijvoorbeeld Koekman mobiel.
  • Streamit inbel-abbonement: Deze optie is niet selecteerbaar. Kies bij een apparaat dat inbelt via Streamit voor 'Vaste Internetverbinding (Ethernet)'. Elke avond worden Streamit inbelabbonementen gesynchroniseerd met Kerkdienstgemist.nl. Zodra een Lukas is geregistreerd bij Kerkdienstgemist.nl, en een Streamit inbel-abonnement heeft, wordt de "Netwerk instelling" automatisch aangepast naar "Streamit inbel-abonnement".