Apparaten

Voor het laatst bijgewerkt op October 17, 2017 15:32

Om uitzendingen van Kerkdienstgemist.nl op een apparaat (zoals een Lukas ontvanger of een MAG 25x Set-top box) te kunnen ontvangen moet deze worden geregistreerd.

Serie nr.
Het serienummer van de ontvanger. Deze kan per ontvanger verschillend zijn en staat meestel op een sticker op het apparaat.
Luisteraar
Dit veld kan vrij worden ingevuld.
Voorkeuzelijst
De voorkeuzelijst bepaalt welke kanalen op het kastje beschikbaar zijn.
Laatste verbinding
De datum en tijd dat de ontvanger voor het laatst instellingen heeft opgehaald. Dit gebeurt iedere keer als de ontvanger aangezet wordt en deze beschikking heeft over een werkende internetverbinding.
‘Aansluiting buiten gebruik’ betekent dat het kastje geforceerd via het KPN nummer verbinding heeft gemaakt en de melding ‘Deze aansluiting is tijdelijk buiten gebruik’ heeft afgespeeld. Er moet namelijk bewust van inbellen via KPN gebruik worden gemaakt i.v.m. eventuele extra kosten.
OK?
Heeft de ontvanger verbinding gemaakt met het juiste netwerk? Zie de legenda aan de rechterzijde.

Klik op een ontvanger om de instellingen te wijzigen.

Voorkeuzelijsten
Klik hier op om naar de lijst met voorkeuzelijsten te gaan.

Nieuw apparaat toevoegen
Voeg een nieuw apparaat toe zoals een Lukas, MAG25x, Exstreamer, David of Kerkwebradio .