Apparaat bewerken

Voor het laatst bijgewerkt op October 17, 2017 16:14

Luisteraar

In dit veld kan informatie worden geplaatst met betrekking tot de luisteraar.

VoorkeuzelijstBepaal welke voorkeuzelijst het apparaat krijgt toebedeeld.

Opmerkingen
Hier kunnen eventuele opmerkingen worden geplaatst.

Eigenaar
Hier kan worden gekozen bij welke kerk het apparaat hoort (indien van toepassing).

Netwerk instelling:

Vaste internet verbinding (geen provider doorgeven):
Selecteer deze optie als de ontvanger is aangeloten op ethernet of als er handmatig een nummer is geprogrammeerd in het kastje.
Streamit inbel-abonnement:
Als er op de lokatie van de ontvanger geen internet aanwezig is maar wel een telefoonlijn dan kan er een inbel-abonnement bij streamit worden afgesloten (http://inbellen.org/bestelformulier.pdf)

Verwijderen
Verwijder het apparaat zodat het geen toegang meer heeft tot de kerk.