Klantgegevens wijzigen

Voor het laatst bijgewerkt op May 23, 2018 13:03

Naam van de kerk
Deze naam wordt overal gebruikt als de naam voor de kerk.

Korte naam
Dit is de naam voor het live kanaal in de voorkeuzelijst. Maximaal 14 karakters.

Afkorting op voorkeuzelijst
Deze afkorting wordt geplaatst voor een opname in de voorkeuzelijst. Maximaal 3 karakters.

Kerkgenootschap
Kies het juiste kerkgenootschap. Dit is ook te zien op in "Over de kerk" op de pagina van de kerk.

Beschrijving
Deze beschrijving is te zien in "Over de kerk" op de pagina van de kerk.

Bezoekadres
Het bezoekadres van de kerk. Dit adres is (nog) niet te zien op een publiek deel van Kerkdienstgemist.nl.

Website van de kerk
Vul hier de URL van de website van de kerk in. Dit is te zien in "Over de kerk" op de pagina van de kerk. Let op: er dient 'http://' voor het adres te staan.

Kerk verbergen op Kerkdienstgemist.nl?
Bepaal hier of de kerk zichtbaar en vindbaar is op kerkdienstgemist.nl.

Blokkeer toegangsverzoeken
Bepaal hiermee of mensen een toegangsverzoek mogen doen om besloten uitzendingen/opnames te kunnen volgen. Als toegangsverzoeken zijn geblokkeerd dan kan een gebruiker alleen  handmatig worden toegevoegd bij 'Gebruikers > Personen'.

Blokkeer downloads
Hiermee wordt bepaald of een opname als bestand mag worden gedownload naar de computer van de gebruiker.