Klantgegevens

Voor het laatst bijgewerkt op October 19, 2017 12:04

Een overzicht van de gegevens van de kerk.

Wijzigen
Wijzig de gegevens van de kerk zoals naam, beschrijving adres enz.

Profielfoto

De profielfoto wordt automatisch vanuit Google Maps (Streetview) weergegeven op basis van het adres dat bij "bezoekadres" staat ingevuld. Deze is ook te zien in de Kerkdienst Gemist app voor Android en iOS.

Klik op de profielfoto om deze te wijzigen.

Abonnement
Klik op de abonnementsvorm om deze te wijzigen. Dit kan maandelijks. Het abonnement dat actief is op de laatste dag van de maand wordt gebruikt op de factuur voor die maand.

Het KerkTV-abonnement kan niet worden gewijzigd naar alleen Kerkradio.

Plaatsindeling
De plaats wordt gebruikt voor het indelen van de kerk bij de juiste plaats in de zoekmachine. Klik op de plaatsnaam om het land, de plaats en provincie te veranderen.