Agenda

Voor het laatst bijgewerkt op July 31, 2019 14:52

Agenda

Op deze pagina staan de geplande activiteiten per periode. Voor de weer te geven periode kan gekozen worden uit de volgende opties:

• Aankomende 4 weken
  • Een specifieke maand (tot anderhalf jaar in de toekomst)

Met de pijlen onderaan wordt de vorige/volgende periode gekozen.

Herhalende activiteiten

Met de agenda kan een reeks herhalende activiteiten worden gepland, bijvoorbeeld de wekelijkse eredienst. Deze hoeft dan dus niet elke week apart te worden ingepland.

Nadat deze reeks is ingepland kunnen per activiteit de details worden ingevuld, zoals de spreker, de beschrijving, het thema en een eventuele afwijkende starttijd van een dienst. Op basis van de ingevulde gegevens kunnen bezoekers van Kerkdienstgemist.nl de dienst eenvoudig vinden met de zoekfunctie op de website.

Nieuwe activiteit

Selecteer de knop 'Nieuwe activiteit' om een nieuwe activiteit aan te maken. Voor meer informatie, zie het onderwerp 'Nieuwe activiteit'.

Het bewerken van een activiteit

Klik op een individuele activiteit om deze voor die dag te bewerken. Voor meer informatie, zie het onderwerp 'Activiteit bewerken'.

het bewerken van een herhalende activiteit

Klik op de herhalende activiteit aan de rechterkant van de pagina om alle activiteiten in betreffende reeks te bewerken.

Een activiteit die bij een reeks herhalende activiteiten hoort kan niet worden verwijderd.